Vårt märke står för:

Fackmannamässigt utförda tjänster och miljövänliga produkter inom ventilation, OVK, uppvärmningsekonomi och kontroll av eldstäder med tillhörande rökkanaler.

Sollentuna Sotningsdistrikt AB
Box 736
191 27 Sollentuna

 

Kontakta oss:

Telefon: 08 - 35 34 13

Telefontid: Mån. - Tors. kl. 9.00 - 12.00

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


ROT–avdrag 

Några av våra jobb som vi utför är berättigade till ROT-avdrag.
Det avser främst ventilationsrensning och installationsarbeten för bl.a. ventilation. ROT-avdraget går upp till 50 tus kr på arbete (ej material) per år till ägare av hus och bostadsrätter. Om ägarna är två kan avdraget bli upp mot 100 tus kr per år. ROT-avdraget är en skattereduktion och förutsätter att köparen har betalt lika mycket eller mer i skatt för att avdraget kan verkställas.
 
Innan vi ansöker om Rot-avdrag ber vi dig att säkra att du redan har betalat skatt samt att du inte tidigare under året nyttjat ROT-avdraget och äger rätt till skattereduktionen till det jobb du beställer hos oss. Du får direkt avdrag på vår faktura med upp till max 50% av arbetskostnaden. Vi har F-skattebevis och efterfakturerar Skatteverket. Som köpare är du ansvarig för allt arbete som du beställer. Skulle Skatteverket ej medge skattereduktion fakturerar vi dig mellanskillnaden.
 
Läs mer om ROT-avdrag här  

bilogo

1
2